HEMEN BAŞVUR
(KVKK) UZMANLIK EĞİTİMİ
Bu fiyat içinSON 35 GÜN
HEMEN BAŞVUR
  • Gerçek Serfitika
  • Online Eğitim
  • Web, tablet, cep uyumlu
  • Onaylı ve Akrediteli Sertifikalar
  • Ömür Boyu Erişim Hakkı
  • %98 Sınav Başarı Oranı
  • Mobil, Tablet ve Masaüstünden Erişim
(KVKK) UZMANLIK EĞİTİMİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hem özel sektör hem de kamu sektöründe, başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, temel hak ve özgürlükleri korumak ve sadece şahısların kişisel verilerini işleyen, gerçek ve tüzel kişilerin, yükümlülüklerini düzenlemek amacıyla 7 Nisan 2016’dan itibaren uygulamaya girmiş bir kanundur.


Kişisel verilerin elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması veya sınıflandırılması gibi her türlü işlem kişisel veri işleme olarak kabul edilmektedir ve kanunda düzenlenen kurallara uygun olmalıdır. Kişisel bilgi tutan her kurum ise KVKK’ ya tabidir.


Kanun kapsamında tüm kuruluşların uyum sürecini tamamlaması gerekmektedir. Tamamlanmaması durumunda Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından yapılan denetimler ve şikayetler sonucu Türk Ceza Kanunu (TCK) kapsamında hapis cezası ve kabahatler kapsamında idari para cezaları uygulanmaktadır. Şirketler için artık gereklilik haline gelen bu eğitim ile sizler de kariyer planı oluşturabilirsiniz

Kurs İçeriği
  • 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU(KVKK) ve GDPR
  • KVKK YÖNETMELİKLERİ
  • KİŞİSEL VERİ NEDİR? ÖZEL NİTELİKLİ KİŞİSEL VERİ NEDİR?
  • VERİ İŞLEME SÜREÇLERİ
  • KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNDEKİ TEMEL İLKELER
  • VERİ SORUMLUSU/ VERİ İŞLEYEN KİMDİR?
  • KURUMLARDAKİ YÖNETİM YAPISI NASIL OLMALIDIR?
  • İRTİBAT KİŞİSİ KİMDİR?
  • BAŞVURU SÜREÇLERİ YÖNETİMİ/İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI
  • VERİ İŞLEMEYE İLİŞKİN İDARİ ve TEKNİK TEDBİRLERİ NELERDİR?
  • VERİ SORUMLUSUNUN HUKUKİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ
  • AYDINLATMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ
  • AÇIK RIZA ve İSTİSNA HALLERİ
  • KİŞİSEL VERİ SAKLAMA VE İMHA POLİTİKASI
  • SAKLAMA SÜRELERİ
  • SİLME, YOK ETME VE ANONİMLEŞTİRME NEDİR?
  • DENETİM ve RİSK ANALİZİ
  • VERBİS NEDİR?
  • CEZALAR
Eğitimi Alan Kişiler Nerelerde Kullanabilir?
  • BU EĞİTİM PROGRAMINI BAŞARI İLE TAMAMLAYAN HERKES, ULUSLARARASI AKREDİTELİ SERTİFİKA SAHİBİ OLACAK ve BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMANI OLARAK FİRMALARDA AKTİF GÖREV ALABİLECEK, FREELANCE OLARAK DANIŞMANLIK HİZMETİ VEREBİLECEKTİR.
  • EĞİTİM PROGRAMIMIZLA (KVKK) HUKUKİ ŞARTLAR ENVANTER İŞLEME ve VERBİS SİSTEMİNE KAYDETME ÜZERİNE YETKİN BİLGİYE SAHİP OLACAKSINIZ.
Mehmet Yılmaz / KVKK Eğitimi

1973 Malatya doğumlu olan Mehmet Yılmaz, Gazi Üniversitesi Mezunu ve Bilgi Güvenliği Başdenetçisi’ dir. KVKK Eğitmeni olarak bireylere ve kurumlara seminerler ve eğitim hizmetleri vermektedir. Kurucusu olduğu Dapro Danışmanlık bünyesinde danışmanlık hizmetlerine devam etmektedir. Aynı zamanda SPK 3.Seviye (İleri Düzey)lisans sahibi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Başdenetçisi'dir.

Mesleki Tecrübeleri;

DAPRO Danışmanlık/ Bilgi Güvenliği Başdenetçisi /KVKK Uzmanı 

Adabank A.Ş. /Risk Yönetimi Başkanı,

Adabank AŞ. / Müfettiş,

GSD Yatırım Bankası AŞ. / Risk Yönetimi Başkanı

Şişecam /Trakyacam San. A.Ş / Genel Muhasebe
Gerekli Dosyalar
  • FİRMALARIN BİLGİ İŞLEM, YAZILIM, REKLAM, IT DEPARTMANLARINDA ÇALIŞANLAR
  • İNSAN KAYNAKLARI UZMANLARI ve YÖNETİCİLERİ
  • HUKUK MÜŞAVİRLERİ ve AVUKATLAR
  • KAMU ve ÖZEL SEKTÖR PERSONELLERİ
  • ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİCİLERİ ve SAHİPLERİ
  • E-TİCARET ile İLGİLENEN TÜM FİRMALAR ve YÖNETİCİLERİ
  • ARŞİV ve DATA TUTAN TÜM İŞLETMELER
  • BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMANI OLARAK GÖREV ALMAK İSTEYEN HERKES BU EĞİTİME KATILABİLİR
Eğitim Hakkındaki Görüşler
ORTALAMA PUAN
0
Toplam 9 yorum
5 yıldız
4 yıldız
3 yıldız
2 yıldız
1 yıldız
--
--
Sitemizde size daha iyi hizmet sunabilmek için çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgiye Çerez Politikası dokumanımızdan erişebilirsiniz
close
Ara Whatsapp